Izlet u Erdut

I ove godine članice Mammae kluba su iskoristile proljeće i uživale u prekrasnoj prirodi. Ove godine smo odabrale ljepotu koju nudi Erdut svojim bogadstvom VINA I STARINA.

Projekt "Živjeti zdravo"

Naš klub se aktivno uključio u projekt " ŽIVJETI ZDRAVO". Nositelj projekta je Zavod za javno zdravstvo OBŽ. Prvi dio druženja je organiziran 12.05.2018 u Parku Kulture pod nazivom ŠETNJOM DO ZDRAVLJA.
Dogvor je da se druženja redovito organiziraju svake subote u 9.00 sati. Sastanak je kod našeg Visećeg mosta.

Mammae klub Osijek već 23 godine pruža utjehu, iskustvo i informacije ženama oboljelim od raka dojke

Samopregled dojki prvi je korak u prevenciji i otkrivanju ove zloćudne bolestiŠok, nekoliko informacija od strane liječnika i strah od nepoznatog prvo su što iskusi većina žena kada doznaju da boluju od raka dojke. Od ove zloćudne bolesti u Hrvatskoj godišnje umre oko 1 000 žena, a oko trećine malignih bolesti kod žena čini upravo rak dojke. Ali, zahvaljujući hrabrim ženama koje su uspješno pobijedile karcinom, svjetlo nade, potpore i prijateljstva gori pod nazivom "Mammae klub Osijek", koji ove godine slavi svoj 23. rođendan.

Klub koji broji oko 60 članica nedavno je dobio i svoje prostorije u Domu zdravlja "Drava"

Izlet u Kutjevo

Pozivu "Kluba željezničkih umirovljenika Osijek" našim članicama da se pridruže izletu u Kutjevo povodom "Dana graševine" (krštenju mladog vina) koje se već tradicionalno slavi u ovom gradiću požeške kotline.

          

Izlet na Jankovac

Dana 09. rujna 2017. godine članice "Mammae kluba" Osijek su sa udrugom "Cerebro" učinili jednodnevni izlet na Jankovac. Izlet je bio zanimljivog cjelodnevnog sadržaja pri čemu smo posjetili nekoliko lokacija. U Orahovici smo posjetili izletište Crvenog križa "Merkur" gdje smo se u ugodnom ambijentu osvježili kavom, čajem i bezalkoholnim pićima.